DT Elektro

Diensten

DT Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor particuliere en zakelijke klanten dat zich richt op de elektro installatie ten behoeve van woning-, utiliteitsbouw en infratechniek. Zowel bij nieuwbouw, verbouwing als renovatie.

Een beoordeling van de installatie, voorafgaande aan een renovatie of verbouwing geeft u een helder beeld van de mate waarin aanpassingen noodzakelijk en/of gewenst zijn.

DT Elektro is o.a. gespecialiseerd in onderstaande diensten.

particulier

Voor zowel kleine als grote verbouwingen bent u bij DT Elektro aan het juiste adres. Uw woning voorzien van nieuwe bedrading of schakelmateriaal, plaatsen van een nieuwe groepenkast, het aanpassen van uw verlichting. Wij staan voor u klaar.

Groepenkast

Ontbreekt er nog een aardlekschakelaar of fornuisgroep in uw groepenkast? Wilt u meer groepen toevoegen aan de bestaande installatie? Dan is een uitbreiding of aanpassing in uw groepenkast de oplossing. Wij adviseren u graag en leveren gecertificeerd vakwerk om deze uitbreiding of aanpassing voor u te realiseren.

Enexis erkend zegelrecht houder

DT Elektro is  Enexis erkend zegelrecht houder. Alleen installateurs met een erkenning elektrotechniek mogen het zegel in de meterkast verbreken en vernieuwen. Hierdoor kunnen wij alle projecten op het gebied van elektro voor u uitvoeren.

Aardpen

Iedere installatie in een woonhuis of bedrijfspand dient geaard te zijn op grond van de NEN-1010. Deze aarding zorgt voor een veilige afschakeling bij een fout in de installatie. Bij oudere panden van voor 1975 is de elektrische installatie vaak nog geaard via de waterleiding. Wanneer deze waterleiding vervangen wordt hebben deze panden een aardpen nodig. Wij slaan nieuwe aardpennen en controleren reeds geplaatste pennen.

Infratechniek

Ook voor elektro installaties in de infratechniek kunt u bij DT Elektro terecht. Denk hierbij aan:
• openbare verlichting
• noodverlichtingen
• laadpalen
• meterkasten

Utiliteitsbouw

Ook voor kantoren, bedrijfspanden, scholen en winkels bieden wij een totaaloplossing voor uw elektrische installaties.

Wij werken voor aannemers, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven om samen een compleet concept neer te leggen.

"Elektro installatie ten behoeve van woning-,
utiliteitsbouw en infratechniek"

metingen

Voor het optimaal laten functioneren van uw elektrische installatie kunnen wij diverse metingen voor u uitvoeren. Te weten; aardweerstand, energieverbruik, isolatieweerstand en (lek)stroom meting.

Infratechniek

Wij adviseren en realiseren uw:
• sfeerverlichting
• tuinverlichting
• LED verlichting
• energie zuinige verlichting
• gevelverlichting
• winkelverlichting

vloerverwarming

Privé rioolgemalen
en/of dompelpompen